Támogatás

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Annak érdekében, hogy az egyesületünk gyorsítani tudja a fejlődést és a növekedést, meghirdetjük a támogatói programunkat. A program célja, hogy lehetőséget biztosítson magánszemélyeknek és szervezeteknek, hogy támogatásukkal hozzájáruljanak az egyesületünk által nyújtott szolgáltatások minőségnek a javításához és bővítéséhez.

 

A támogatási rendszer célja

 

A Támogatók hozzájárulásukkal lehetővé teszik számunkra, hogy a már meglévő pályaelemeket még életszerűbbé varázsoljuk, olyan hirdetések, logók és üzenetek megjelenítésével, amelyekkel a közönség a mindennapokban is találkozhat. Ezen túlmenően, lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a Támogató szervezet profiljába illő új pályaelemeket illetve járműveket építsünk, amely egyszerre szolgálja a Támogató céljait és az egyesületünk fejlődését is.

 

Előnyök a támogatók számára

 

A támogatások fejében, egyedi megállapodás alapján, elhelyezzük a Támogató logóját, üzenetét vagy hirdetését az aktuális pályánkon illetve megjelenítjük a honlapunkon a támogatóink között. Ennek eredményeként a támogató szervezet láthatóvá válik a nézőink számára, valamint az Interneten közzétett fényképgyűjteményünkben is látható lesz a kamionok és munkagépek mögött.

 

Célul tűztük ki a program megalkotásakor, hogy flexibilis módon, az elképzeléseknek legmegfelelőbb módon alakíthassuk ki a feltételeket. Minden támogatást egyedileg kezelünk, így garantáljuk, hogy az igényeknek legjobban megfelelő megjelenési felületet biztosítjuk.

 

Bővebb információ

 

Amennyiben az egyesületünk tevékenysége felkeltette az érdeklődését és lát marketing értéket a velünk való együttműködésben, a Kapcsolat oldalon található Űrlap kitöltésével jelezze irányunkban a szándékát, és mi rövid határidővel felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Honlap készítés