Garázs

Ezen az oldalon a jelenlegi gépparkunkból szemezgetünk. Jó szórakozást, nézelődést és ismerkedést a gépekkel! 

 

 

A mintapéldány

Tökéletes kívülről, precíz és megbízható belülről. 4 hajtott tengely, 12 tapadó gumi, 4 diffizár. Garantáltan bárhol, bármilyen nehéz terhet elvisz. Ha nem elég a billenős kapacitása, akkor ráaggathatunk még egy tetszőleges vontatmányt is. Ha már lúd...

 

 

 

 

Die hard

A 379-es. Texasi design, indianai motor. Igazi amerikai munkagép. 3 hajtott tengely, 3 diffizár. Bárhol elemegy, bárkit kirángat a bajból. Aranytömböket is lehet vele szállítani, de ezt a példányt kövekre és földre hitelesítették. Nameg cukorkára...

 

 

 

 

 A ragadozó

100%-ban egyedi, de bárhol bevethető. Egyedül is hatékony, de falkában nincs az a hegyoldal amit meglepő könnyedésggel arrébb ne hordanának. 

 

 

 

 

 

 

A szállító

Legyen az kő, föld vagy éppen egy munkagép, ezzel bárhova eljuttathatjuk az árut. Összekerékhajtás, 3 diffizár, terepgumik; egy klasszikus forma, amely a legstrapabíróbb technikát takarja. 

 

 

 

 

Az ikon, Black Amber

A Scania egyik legszebb és legjobban felszerelt típusa. Az ihlet nem is jöhetett volna méltóbb helyről. A kivitelezése legalább annyira lélegzetelállító mint az igazié. Kihagyhatatlan látvány.

 

 

 

 

 

 

 A tápláléklánc csúcsa

Minden részletre kiterjedő alapossággal elkészített modell. Látványa egyértelműen a legszebbek közé sorolja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Klacska MAN

Teljesen valósághű kivitelezés, éppúgy mint az a tartálykocsi amelyet vontatni szokott. Nem lehet benne hibát találni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Showtruck

Aprólékosan felépített, egyedülálló fényezéssel és minden részletre kiterjedő figyelemmel és alapossággal készült, ami meg is látszik rajta. Bármelyik kamionfesztiválon közönségkedvenc lehetne.

 

 

 

 

 

 

 

 Kicsi a bors...

De nagyon kék és még annál is élethűbb. Az egyik legújabb tagja a csapatnak

 

 

 

 

 

 

 

 

 A klasszikus

Ugyan a német-magyar viszonylatban inkább az utóbbi irányában jellemző az áruk áramlása, jelen esetben fordítva történt. Megértjük, mert ez a példány bármely orászgban megállja a helyét.

 

 

 

 

 

 

Pezsgőmetál szállító

Minden környezetben feltűnik a klasszikus, de mégis modern felépítmény. Bármely helyzetben megállja a helyét, és látvnynak sem utolsó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az amerikai 

Tagadhatatlanul nem európai. Mégis kiválóan kiegészíti az európai mintára épülő pályákat. Egy klasszikus vontató, amely ellenáll az idő vasfogának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 A nehézgépszállító 

Klasszikus és sallangmentes megjelenés, de minden körülmények között teljesítő technika. Ránézésre is megbízhatóságot sugall. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemsokára a többi a gépünk is visszatér a terepről.

Honlap készítés