Hívjon meg minket!

Tisztelt Érdeklődő!

 

Egyesületünk tevékenysége nem öncélú. Küldetésünk, hogy minél több embernek mutassuk be ennek a hobbinak a szépségét és minél szélesebb körben megismertessük a modellezésben rejlő kreatív lehetőségeket. Mindezek mellett természetesen nagy gondot fordítunk arra is, hogy a bemutatóink ne csak a technikai megoldások után érdeklődők igényeit elégítsék ki, hanem a látványra és élményre vágyóknak is értékes időtöltést biztosítsanak.

 

Tapasztalataink alapján bátran állítjuk, hogy bármilyen önkormányzati, céges vagy magánrendezvény fő látványossága lehetünk. Az általunk felépített pálya a részletes kidolgozottsága és a mérete miatt is nagyon figyelemfelkeltő. Mindezek mellett a kamionok és munkagépek látvány-, valamint a valóságnak tökéletesen megfelelő hangzásvilága garantálja az minőségi szórakoztatást.

 

Amennyiben az Ön szervezete újszerű, Magyarországon eddig még csak szűk körben ismert, ugyanakkor kifejezetten nézőcsalogató látványossággal kívánja feldobni és különlegessé tenni a soron következő rendezvényét, a Kapcsolat fülön található elérhetőségek egyikén, vagy az Űrlapunk kitöltésével jelezze számunkra az érdeklődését, és mi rövid határidővel felvesszük Önnek a kapcsolatot a további egyeztetések megkezdése érdekében.

 

Annak érdekében, hogy a szolgáltatásunk minőségéről benyomsát szerezhessen, látogassa meg a Jövőbeni rendezvényeink oldalt, ahol a jövőbeni rendezvények vannak feltüntetve, illetve látogassa meg a Korábbi rendezvényeink oldalt, ahol egy képgalériát talál a korábbi pályáinkról.

 

Egyesületünk mindig a legmagasabb hozzáadott értékben és a leglátványosabb megoldásokban érdekelt, ezért garantáljuk, hogy a rendezvényének egyik ékköve lesz a miniatűr világunk.

 

Várjuk szíves megkeresésüket!

 

Honlap készítés